- DEKOR - Egyedi kastélydekor Mágikus térinstallációk VJ show és diavetítés Napszövetség dekor Ritual Elements Tűz-zsonglőrök
- EXTRÁK - Filmvetítés Party szerviz Thermál medencék Bikinis csajok Olcsó büfé Bográcsozás Indiai konyha Reform- és vega ételek Kiadó szobák Zuhanyzók Sátrazási lehetõség Futballpálya Free Workshop Majális hangulat Közös zenélés (hangszereket hozzatok) True Spirit The Invisible Hunter Ki nevet a végén
Nyári napforduló az a pillanat, amikor a Föld forgástengelye a legkisebb szögben hajlik el a Nap sugaraitól. Az északi féltekén a nyári napfordulóig a Nap délről északra halad, utána pedig északról dél felé kezd mozogni, és az év leghosszabb nappalát adja (következésképpen a legrövidebb éjszakát).
A nyári napforduló az északi féltekén június 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig december 21-én (esetenként 22-én). A magyar népi szokások szerint már korábban is fontos ünnep volt, de a kereszténység felvétele óta Szent Iván napjához (éjjeléhez) kötik a nyári napfordulót.
Magyarországról nézve a nyári napforduló idején a Nap 66° magasan delel, s csaknem 16 órán keresztül tartózkodik a horizont felett.
A nyári napforduló az északi féltekén a csillagászati nyár kezdetét jelenti, a legtöbb kultúrában számos ősi szokás kapcsolódik hozzá, megünneplésének ismét reneszánsza van.